Latest item added to bag

Je hebt dit artikel aan jouw mandje toegevoegd

Maat:

Kwaliteit, Service, Belevenis

 • We bieden jou artikelen van Hoogstaande Kwaliteit, speciaal ontworpen met aandacht voor detail, functionaliteit, comfort, gevoeligheid en met een te gekke uitstraling! Bovendien zijn we erg bewust van het ecologische, milieuvriendelijke en menselijke aspect bij het productieproces. Al onze geselecteerde merken voldoen aan de hoogste vereisten en voeren grondige kwaliteitscontroles uit.
 • We geloven dat een uitstekende klantendienst essentieel is om goede relaties met de klanten op te bouwen. Ons support team helpt jou steeds met een glimlach en is bereikbaar via verschillende kanalen en op alle mogelijke uren. Je kan ons bereiken via live chat of via e-mail.
 • We willen jou een super fijne shopervaring bezorgen in onze webshop. Dit doen we door middel van een zo gebruiksvriendelijk mogelijke website die steeds up-to-date is en verbeterd wordt waar nodig. Onze super snelle en vriendelijke klantendienst is er om jouw shopervaring nog aangenamer te maken. Jouw suggesties zijn altijd welkom. In geval van een probleem, laat het ons weten en wij lossen het zo snel mogelijk voor jou op.

Happy Checkout Belevenis

EMILEA tovert een glimlach op jouw gezicht!

Dit is wat wij doen om de checkout zo aangenaam mogelijk te maken:

 • Je kan een duidelijk overzicht van de door jou geselecteerde stuks op eender welk moment opvragen.
 • We vermelden het resterende bedrag om in aanmerking te komen voor gratis verzending en hoeveel je op jouw bestelling bespaart.
 • We geven last-minute suggesties voor jouw bestelling, mocht je iets vergeten zijn.
 • Luxueuze cadeauverpakking is bij ons altijd gratis! Klik op het cadeau icoontje naast de gewenste artikelen. (met uitzondering van de soldenperiode)
 • Laat een berichtje na voor de gelukkige ontvanger! Jouw bericht wordt op een leuke EMILEA kaart geschreven en bij jouw pakje gevoegd. Deze service is ook helemaal gratis!
 • Jouw bestelling wordt behandeld en verzonden binnen 24u. Indien je een bestelling plaatst voor 13u, wordt deze nog dezelfde dag behandeld.
 • De betaling wordt pas uitgevoerd nadat jouw bestelling behandeld werd en klaar is voor verzending.
 • Er worden geen extra kosten aangerekend voor jouw betaalmethode, bvb. Visa, Mastercard, Maestro of American Express.

Heb je hulp nodig tijdens jouw checkout? We beantwoorden jouw vragen zo snel mogelijk via live chat en e-mail, zelfs buiten kantooruren! Voor e-mail garanderen we jou een antwoord binnen 24u.

Veilig online winkelen met BeCommerce!Certified Happy Shopping
Gratis, Snelle en Verzekerde LeveringGratis, Snelle en Verzekerde Levering
14 Dagen Bedenktijd14 Dagen Bedenktijd
Beveiligd met SSLBeveiligd met SSL
KlantenbeschermingKlantenbescherming
Shop

Shop in shop

Shop op merk

Shop op categorie

Shop voor jongens


Shop voor meisjes


Shop op leeftijd


Shop op prijs

Gratis toegang tot exclusieve koopjes

Schrijf je in op de wekelijkse Emilea nieuwsbrief en krijg toegang tot onze promoties en koopjes exclusief voor leden.

Schrijf je in