Latest item added to bag

Je hebt dit artikel aan jouw mandje toegevoegd

Maat:

Je bestelling annuleren

Je kan je bestelling nog annuleren vóór verzending en alvorens je een bevestigingsmail ontvangt. Contacteer ons dan zo snel mogelijk via e-mail naar [email protected].

Bestellingen die reeds werden verzonden, kunnen niet meer geannuleerd worden. Je kan het artikel wel terugsturen, zie hiernaast.

Beschadigd artikel

Beschadigde artikelen worden op de best mogelijke manier behandeld, dit kan door middel van een reparatie of een tegoedbon.

In het geval van een beschadigd artikel, moet je ons binnen 14 dagen van ontdekking van de fout via mail op de hoogte brengen. We vragen steeds om een foto van de vastgestelde fout of beschadiging mee te sturen.

Je ontvangt een compensatie voor de beschadiging, tenzij deze door eigen toedoen werd aangebracht. We zijn verantwoordelijk voor een bedrag dat gelijkstaat aan de waarde van de aangekochte, beschadigde goederen.

Slijtage

Een artikel wordt beschouwd als zijnde gedragen van zodra de originele kleding labels werden verwijderd, wanneer het werd gewassen, gedragen of enige vorm van slijtage of beschadiging vertoont. Alle tekenen die anders zijn dan de oorspronkelijke staat van het kledingstuk worden beschouwd als een vorm van slijtage.

Artikel terugsturen

Voldoet een artikel niet aan je verwachtingen of is het eerder te groot of te klein? Je kan het ons terugsturen binnen 14 dagen na ontvangst.

Het terug te sturen artikel moet ongedragen, nog voorzien van alle kleding labels en in de oorspronkelijke verpakking teruggestuurd worden. Alvorens het artikel terug te sturen, mail je ons naar [email protected]. EMILEA heeft het recht teruggestuurde artikelen te weigeren indien deze niet aangekondigd werden via e-mail of indien ze onvoldoende gefrankeerd zijn.

Je kan een artikel ruilen of je kan kiezen voor een tegoedbon ter waarde van de teruggestuurde artikelen. We zijn niet verantwoordelijk voor de kosten voor het terugsturen. Als een artikel beschadigd of gedragen teruggestuurd wordt, zal de waarde van het tegoed verminderd worden met de vastgestelde schade.

Indien gewenst, kan het bedrag van het arikel teruggestort worden op jouw rekening. Gelieve ons dan per mail jouw rekeningnummer (IBAN + BIC) door te sturen. De terugbetaling gebeurt dan binnen 14 dagen na ontvangst van het teruggestuurde artikel. Terugbetalingen kunnen enkel in het geval van niet afgeprijsde artikelen. Opgelet: wanneer het totaalbedrag van je bestelling na terugzending onder het vooropgestelde bedrag komt om gratis verzending te verkrijgen, dan wordt de verzendkost afgetrokken van het bedrag van terugbetaling.

Terugsturen kan naar:
EMILEA
Stilmark BVBA
Jetse Steenweg 479
1090 Jette (Brussel)
België

Voor hygiënische redenen vragen we om de artikelen, zoals ondergoed & zwemkleding, aan te trekken over het ondergoed van je kinderen. We hebben het recht teruggestuurde artikelen te weigeren indien deze sporen nalaten van eender welke vorm van gedragenheid.

Veilig online winkelen met BeCommerce!Certified Happy Shopping
Gratis, Snelle en Verzekerde LeveringGratis, Snelle en Verzekerde Levering
14 Dagen Bedenktijd14 Dagen Bedenktijd
Beveiligd met SSLBeveiligd met SSL
KlantenbeschermingKlantenbescherming
Shop

Shop in shop

Shop op merk

Shop op categorie

Shop voor jongens


Shop voor meisjes


Shop op leeftijd


Shop op prijs

Gratis toegang tot exclusieve koopjes

Schrijf je in op de wekelijkse Emilea nieuwsbrief en krijg toegang tot onze promoties en koopjes exclusief voor leden.

Schrijf je in