Latest item added to bag

Je hebt dit artikel aan jouw mandje toegevoegd

Maat:

Leveringsopties

Je bestelling wordt verstuurd via bPost, wat je de volgende diensten garandeert:

  • je ontvangt een bevestigingsmail van verzending, met daarin een track-&-trace nummer waardoor je je bestelling op eender welk moment kan volgen.
  • je bestelling is verzekerd tot €500. Als het totaalbedrag van je bestelling hoger is, zorgen we voor een bijkomende verzekering van je pakket.
  • we vragen een handtekening bij ontvangst van je bestelling, dit garandeert ons een persoonlijke overhandiging van het pakket en voorkomt foutieve leveringen.

We rekenen een vast bedrag aan voor het behandelen en versturen van je bestellen, ongeacht de grootte en het gewicht van je pakket.

Tijdens de checkout zie je voor welk bedrag je nog moet bestellen om gratis levering te bekomen voor jouw bestemming binnen Europa.

Leveringstijd

De verwachte leveringstijd verschilt van land tot land. Wanneer je een bestelling plaatst voor 13u, behandelen we jouw bestelling nog dezelfde dag.

Voor levering binnen België, worden de beschikbare stuks geleverd binnen 24u-48u.

Voor levering binnen Europa, worden jouw bestelde stuks geleverd binnen 2-4 werkdagen. De leveringstijden buiten Europa zijn afhankelijk van jouw bestemming. Voor meer informatie contacteer ons.

Onze leveringstijden zijn louter informatief. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen, maar doen er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Je kan jouw pakket op eender welk moment volgen via jouw track-and-trace code.

Levering in België

Bestellingen worden afgeleverd 1 werkdag na ontvangst van betaling, indien je bestelt voor 13u00 op Maandag - Vrijdag.

Gratis levering bij bestellingen vanaf  €450! Voor bestellingen tot €450 betaal je €5,50 voor het behandelen en versturen. Niet geldig tijdens de solden.

Levering in Nederland en Luxemburg

Voor levering in Nederland en Luxemburg, worden de beschikbare artikelen geleverd binnen 1 à 2 werkdagen.

Gratis levering bij bestellingen vanaf  €600! Voor bestellingen tot €600 betaal je €7,50 voor het behandelen en versturen. Niet geldig tijdens de solden.

Levering in Frankrijk, Duitsland en Het Verenigd Koninkrijk

Voor levering in Frankrijk, Duitsland en Het Verenigd Koninkrijk worden de beschikbare artikelen binnen 2 à 4 werkdagen geleverd.

Gratis levering bij bestellingen vanaf  €1350! Voor bestellingen tot €1350 betaal je €10,00 voor het behandelen en versturen. Niet geldig tijdens de solden.

Levering in andere Europese landen

Gratis levering bij bestellingen vanaf  €1800! Voor bestellingen tot €1800 betaal je €20,00 voor het behandelen en versturen. Niet geldig tijdens de solden.

Levering in landen buiten Europa

De verzendingskosten voor leveringen buiten Europa variëren tussen €25 - €45 afhankelijk van het land van bestemming. Voor meer informatie, contacteer ons.

Tijdens de solden is er geen gratis verzending mogelijk.

Hou rekening met mogelijke vertragingen tijdens de solden. De leveringstijden kunnen iets oplopen door het toenemen van het aantal bestellingen per dag. We zorgen er wel persoonlijk voor dat je bestelling zo snel mogelijk behandeld en verstuurd wordt. Bedankt voor het begrip!

Veilig online winkelen met BeCommerce!Certified Happy Shopping
Gratis, Snelle en Verzekerde LeveringGratis, Snelle en Verzekerde Levering
14 Dagen Bedenktijd14 Dagen Bedenktijd
Beveiligd met SSLBeveiligd met SSL
KlantenbeschermingKlantenbescherming
Shop

Shop in shop

Shop op merk

Shop op categorie

Shop voor jongens


Shop voor meisjes


Shop op leeftijd


Shop op prijs

Gratis toegang tot exclusieve koopjes

Schrijf je in op de wekelijkse Emilea nieuwsbrief en krijg toegang tot onze promoties en koopjes exclusief voor leden.

Schrijf je in